Notulen ALV 2010 beschikbaar

1254

Beste leden,

De notulen van de ALV gehouden op 16 april 2010 zijn beschikbaar op het besloten gedeelte (alleen toegankelijk voor leden!) van de website van TTC Kluis: Notulen ALV 2010. Zoals afgesproken tijdens de ALV zijn de notulen gecontroleerd door 2 leden uit de vereniging (voor dit jaar: Bart Sluijsmans en Bart Hazen). Vaststellen van de notulen zal echter op de gebruikelijke wijze plaatsvinden tijdens de volgende ALV.

Vriendelijke groet,

Wouter van Elmpt
Secretaris TTC Kluis

PS: Om de notulen te bekijken heb je een ledenlogin nodig, als je deze nog niet hebt kun je deze eenvoudig aanmaken op de website: Registreer of indien je je inlognaam/wachtwoord kwijt bent kun je dit hier opvragen).

Deel.

Laat een bericht achter

Powered by www.ttckluis.nl