Notulen ALV 2011 beschikbaar

1293

Beste leden,

De notulen van de ALV gehouden op 25 maart 2011 zijn beschikbaar op het besloten gedeelte (alleen toegankelijk voor leden!) van de website van TTC Kluis: Notulen ALV 2011. Zoals afgesproken tijdens de ALV zijn de notulen gecontroleerd door 2 leden uit de vereniging (voor dit jaar: Leon Rutten en Bart Hazen). Vaststellen van de notulen zal echter op de gebruikelijke wijze plaatsvinden tijdens de volgende ALV.

Vriendelijke groet,

Rudy van der Blom
Secretaris TTC Kluis

PS: Om de notulen te bekijken heb je een ledenlogin nodig, als je deze nog niet hebt kun je deze eenvoudig aanmaken op de website: Registreer of indien je je inlognaam/wachtwoord kwijt bent kun je dit hier opvragen).

Deel.

Laat een bericht achter

Powered by www.ttckluis.nl