Table Stars The Battle

231

Beste Leerling,

Op donderdag 15 februari organiseert TTC Kluis een tafeltennistoernooi voor kinderen uit groep 5 t/m 8 van de basisscholen uit Geleen en de omliggende dorpen. Wij organiseren dit onder de naam van Table Stars the Battle!  Graag nodigen wij jou en al je vriendjes en vriendinnetjes uit om deel te nemen aan dit gezellig toernooi! Er kan met een team van 4 spelers mee gedaan worden of in de individuele klasse. Kun je nog niet zo goed tafeltennissen? Dat maakt niets uit! Het is leuk om mee te doen en je leert er veel van. Bovendien ontvangt iedereen een aandenken!

Tijdens deze dag speel je wedstrijden tegen leerlingen van andere basisscholen en kun je ook nog eens punten voor je school verdienen. Wist je dat de school die de meeste punten in het teamtoernooi haalt een uitnodiging krijgt om mee te doen aan de landelijke finale op 4 maart in Zwolle bij de Nederlandse Kampioenschappen? Meer informatie hierover op www.tablestars.nl.

Een teamtoernooi, hoe werkt het?
Je speelt een teamtoernooi van 4 tegen 4. De wedstrijden zelf zijn wel 1 tegen 1, maar de punten van alle 4 de spelers worden bij elkaar opgeteld. Er zijn 4 posities. Op 1 staat altijd een meisje (tenzij het een team van alleen jongens is). Op 2 staat de sterkste speler en op 3 en 4 de daaropvolgende spelers. Sta je op positie 2, speel je altijd tegen positie 2 van een ander team. We spelen eerst poulewedstrijden en daarna nog vervolgwedstrijden. We proberen iedereen zoveel mogelijk te laten spelen. Als je al van voor 1-1-2017 lid bent van een tafeltennisvereniging mag je niet mee doen bij het teamtoernooi.

Individueel toernooi, hoe werkt het?
Je speelt 1 tegen 1 wedstrijden. Je start met poulewedstrijden en daarna nog vervolgrondes. Ook hier proberen we iedereen zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen. Iedereen mag mee doen aan het individueel toernooi.

Waar en hoe laat is het toernooi?
Het toernooi wordt gespeeld bij onze vereniging: JosMeyshal, Jos Klijnenlaan 709. De zaal ligt tussen het bastionhotel en TINQ tankstation. De vereniging is vanaf 9.30 geopend. Om 10u00 starten de eerste wedstrijden. Rond 17u00 verwachten we de prijsuitreiking en eindigt het toernooi, dit is natuurlijk wel afhankelijk van het aantal deelnemers. Hier krijgen jullie later nog een mail over.

Gratis extra tafeltennistraining.
De spelers die zich hebben opgegeven mogen op maandag 29-01 en 05-02 deelnemen aan gratis training van 18u00-19u30 in de JosMeyshal. Het winnende team mag op maandag 19-02 en 26-02 door trainen voor de finale op 4 maart.

Meedoen?
Ga naar www.ttckluis.nl/thebattle en schrijf je in vóór 5 februari. Meedoen is helemaal gratis!

Mocht je nog vragen hebben, mag je ons altijd mailen.

Met vriendelijke groet,
Lize Lotte Huizinga
jeugdzaken@ttckluis.nl

PS: Heb je als ouder ook zin in een tafeltennistoernooi? Doe dan mee met de bedrijvencup. Zie www.ttckluis.nl

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl