Opgave competitie senioren voorjaar 2015

333

Beste seniorleden van TTC Kluis,

De competitie is halverwege en de teamsamenstellingscommissie wil jullie op deze manier benaderen m.b.t. de voorjaarscompetitie 2015. Ter herinnering, de opgave voor een competitie geldt voor een heel jaar en loopt van de najaarscompetitie (start september) tot en met de voorjaarscompetitie (start januari).

De seniorleden die competitie spelen in de najaarscompetitie van 2014 worden automatisch ingedeeld voor de voorjaarscompetitie van 2015.

Leden die geen competitie meer willen spelen, minder of juist meer wedstrijden beschikbaar zijn, zouden wij willen vragen dit tijdig en vóór 1 december 2014 door te geven aan Raimond Verhoef.

Dit kan per email naar: raimond@ttckluis.nl

Seniorleden die op dit moment geen competitie spelen en die wel beschikbaar zijn en competitie willen spelen of zich als reserve willen opgeven voor de voorjaarscompetitie 2015 kunnen dit ook aan Raimond Verhoef doorgeven. Indien op 1 december 2014 geen reactie is ontvangen gaan wij uit van dezelfde informatie aangegeven bij de opgave voor de najaarscompetitie 2014 !

Met sportieve groet,

Raimond Verhoef
Namens de teamsamenstellingscommissie TTC Kluis.

Deel.

Laat een bericht achter

Powered by www.ttckluis.nl