Vrienden van KLUIS

VRIENDEN VAN KLUIS
In 2013 vierde TTC Kluis haar 50-jarig bestaan. In 1963 ontstaan met tot 1984 haar speelhal aan de Kluis. Aan de Jos Klijenenlaan bouwde een aantal leden onder eigen beheer de hal zoals die nu nog in gebruik is. Een hal waar menig andere club jaloers op is, met goede trainings- en wedstrijdfaciliteiten en……niet onbelangrijk, een gezellige sportkantine.

Jaren ‘80-’90
In de jaren ‘60 onstaan als een soort wijkclub met vooral een sociaal speerpunt waar mensen uit de wijk bezig konden zijn, groeide Kluis langzaam uit naar een club waar in de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 ook veel sportieve hoogtepunten te vieren waren, met een aantal Limburgse kampioenen en deelname aan de competities in de ere- en eerste divisie. De club groeide gestaag tot een van de grotere clubs in Limburg en is dat tot op heden nog steeds.

Kluis nu
Zoals al aangegeven is Kluis nog steeds een toonaangevende club binnen de tafeltennissport in Limburg; zo spelen verschillende teams, zowel bij de jeugd als de senioren op landelijk niveau en heeft de club nog steeds een aantrekkingskracht voor jonge talenten van andere clubs en die hun talentontwikkeling graag voortzetten bij Kluis.

Ambities
Een eigen hal en veel actieve leden en ouders die de kar willen trekken geven echter geen garanties voor het op sportief en sociaal vlak gezond houden houden van een club; daar is meer voor nodig!

Word vriend
Er is dus méér nodig! Hoe lastig het is om in deze tijd (grote) sponsors binnen te halen ervaart ook een club als Kluis. Wij vragen daarom donateurs die voor een relatief klein bedrag het tafeltennis in het algemeen maar Kluis in bijzonder willen ondersteunen. Met een donatie van € 50 (meer mag ook) per jaar wordt u vriend van TTC Kluis.

Wat mag u daarvoor van ons verwachten? Als particulier donateur, voor minimaal 50 euro per jaar wordt u Vriend van Kluis, en verschijnt u op een bord in de hal. Als bedrijfsdonateur wordt u vermeld (met bedrijfslogo) op de website van TTC Kluis (www.ttckluis.nl) en komt er een banner te hangen in de  sporthal. Regelmatig ontvangt u een nieuwsbrief waarin we u op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen de club. 1 x per jaar organiseert de club een activiteit voor vrienden en sponsoren van TTC Kluis.

Kortom, het zou geweldig zijn wanneer u donateur (en vriend) wordt van Kluis. Is uw interesse gewekt, hebt u vragen (ook voor eventuele andere sponsormogelijkheden) of wilt u zich direct als vriend aanmelden, dan kunt u contact opnemen met John Cruijsberg via   sponsorzaken@ttckluis.nl of 06-41106099.

Pictogram

Begeleidend schrijven kluis 143.34 KB 34 downloads

...
Pictogram

Reglement vrienden van ttc kluis 223.23 KB 28 downloads

...

    Powered by www.ttckluis.nl