55+ Tafeltennis

Kom in beweging bij TTC Kluis in Geleen! Bij het tafeltennissen beweeg je alles: lichaam en geest. Het is inspannend en ontspannend tegelijk. Je moet een beetje bewegen tijdens een rally, maar tegelijkertijd ook nadenken over je strategie, waardoor zowel je spieren, je uithoudingsvermogen als je hersenen getraind worden. Tafeltennis is dus de ideale sport voor de ouder wordende mens, want fit blijven is van groot belang als je ouder wordt.

Komt u ook gezellig een balletje slaan?

Uiteraard is er tevens de mogelijkheid tot het opdoen van sociale contacten. Is de tafeltennissport nog helemaal nieuw voor u? Maakt u zich geen zorgen, er is altijd een ervaren tafeltennisser aanwezig voor tips. Als u geen batje heeft, dan kunt u dit gewoon van ons lenen.

Op vrijdagmiddag trainen een groep recreanten van 15.00 tot 17.00 uur.

Deze kennismakingslessen zijn in de Jos Meijshal aan de Jos Klijnenlaan 709, Geleen (tussen Bastion hotel en tankstation). U kunt de eerste 4 keer gratis meedoen.

Verder traint er ook een groepje recreanten op de vrijdagavond vanaf 18.30u tot een uur of 20.00u. Hier kunt u natuurlijk ook aansluiten.

Neem gymschoenen zonder zwarte zolen en sportkledij mee, voor de rest zorgen wij. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Arold Gijsen ( 06-10175911 / voorzitter@ttckluis.nl ) of kijk op www.ttckluis.nl.

Powered by www.ttckluis.nl