Ukke Pukke Ping Pong

607

Een nieuw sportaanbod voor kinderen van 4-8 jaar oud. Oftewel voor kinderen van groep 1- groep 4. Echt tafeltennissen doen zij nog niet tijdens de trainingen. Bij deze nieuwe activiteit wordt er aan de hand van tafeltennisgerelateerde spelletjes gewerkt aan de oog-hand coördinatie, balgevoel en fijne/grove motoriek. 

Ukke Pukke Ping Pong is gebaseerd op het Franse Baby-Ping. Het leuke aan het spelen van Ukke Ping Pong bij TTC Kluis is dat de kinderen samen met allemaal andere kinderen zich op een speelse manier kunnen ontwikkelen. Ze leren samen spelen, samen werken en concentreren in een wereld van verbeelding. Oefeningen zijn fantasierijk, wat het voor de kinderen extra boeiend maakt om te komen. 

De kinderen kunnen ook iedere training stickers verdienen, waarmee ze uiteindelijk ook een klein cadeautje mogen uitkiezen. Een extra motivatie om super goed mee te werken. 
Ieder kind mag bij TTC Kluis zijn wie hij/zij is. Vindt het kind dingen wat moeilijker? Dan is dat geen probleem, dan passen we de oefeningen gewoon aan. 

Zin om mee te komen doen? 
Wanneer: Iedere donderdag!
Tijd: 17u30 – 18u30
De eerste 4 keer zijn gratis!

Schermafbeelding 2015-02-04 om 21.51.09

Deel.

Laat een bericht achter

Powered by www.ttckluis.nl