Kampioenswedstrijden a.s. zaterdag!

417

Met nog 1 wedstrijd te gaan kan Jeugd 1 (Eline, Melvin, Jibbe en Jelle) het kampioenschap in de klasse Landelijk-B haast niet meer ontgaan. Nog 1 puntje heeft het team nodig (zelfs bij 10-0 winst van nummer twee HTTV-070 is dat genoeg) om promotie naar Landelijk-A te bewerkstelligen. Ondanks dat veel jeugdteams zaterdag (jammerlijk) uit spelen, zou het voor het team leuk zijn het kampioenschap binnen te halen in een gezellig volle hal/kantine. Melvin, Jibbe en Jelle spelen tegen HTC-2 uit Hoofddorp. Aanvang wedstrijd is zoals gewoonlijk om 12:00 uur.

Bij de senioren is er nog kans op promotie voor Heren 3 (John, Marc, Monique, Sandra en Marco) en Heren 4 (Frank, Raimond, Peter en Wouter). Heren 3 moet na de nipte winst van afgelopen zaterdag tegen Brunssum a.s. zaterdag alles uit de kast halen tegen Koningslust om zoveel mogelijk punten binnen te halen om zo de voorsprong van 2 punten te verdedigen. Heren 4 zou op het ‘gemak’ in Brunssum het kampioenschap veilig moeten kunnen stellen met een comfortabele voorsprong van 7 punten op Westa.

Kom iedereen aanmoedigen en voor alle teams nog veel succes de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie.

Wen Haagen en Wouter van Elmpt. 

Deel.

Laat een bericht achter

Powered by www.ttckluis.nl