Kampioenenregen

419

Het heeft dit seizoen heel wat kampioenen geregend bij onze club!

Jeugd Team 1 kampioen in de landelijk B klasse en daarom verzekerd van een plaats in de hoogste klasse van de NTTB. Melvin, Eline, Jibbe en Jelle zorgde met een indrukwekkende eindscore  voor de titel in de op een na hoogste klasse van Nederland. Ook in het persoonlijk klassement scoorde ze er lustig op los met Jibbe  als nr 1 direct gevolgd door Melvin. De 4e plek van Jelle en de 12e van Eline maakte dit team tot het homogeensten van hun groep. En dit alles onder de rustige, bezielende leiding van onze coach Ying Fu Li.
 
Wij zijn als Kluis familie trots op jullie.
 
Vooraf verwacht, slecht gestart, geweldige 9-1 tegen mede kampioen kandidaat en toch zo moeizaam de titel binnen gehaald. Ik praat over het team van kinder verzorgers, voetbalcoaches,s tudenten/zwemleraren en vakantiegangers. Bedoelt waren Marco, John, Monique, Marc en Sandra. Twee punten voorsprong de laatste wedstrijd ingaan, 3-1 achter komen, terwijl de concurrent een 4-2 voorsprong had en dan uiteindelijk toch die 2 punten van het begin van de wedstrijd behouden.
De zo begeerde 1e klas is bereikt.
 
Wat zijn we blij met jullie, zeker de teamsamenstellingscommissie.
 
Want…..
 
Heren 4 niet verwacht, wel gehoopt, een formidabele uitslag tegen de gedoodverfde favoriet. Koel, nuchter zakelijk, niet overdadig veel energie steken in tactiek, maar gewoon pakken die hap. Wouter, Frank, Peter en Raimond, met dit soort verrassingen mogen jullie ons ook weer komend seizoen verrassen.1e klasse een jeugddroom moet nu toch uitkomen…
 
Wij wensen alle kampioenen van harte proficiat.
 
De sportcommissie
Deel.

Laat een bericht achter

Powered by www.ttckluis.nl