Opgave competitie senioren voorjaar 2016

367

Beste seniorleden van TTC Kluis,

De competitie is halverwege en de teamsamenstellingscommissie wil jullie op deze manier benaderen m.b.t. de voorjaarscompetitie 2016. Ter herinnering, de opgave voor een competitie geldt voor een heel jaar en loopt van de najaarscompetitie (start september) tot en met de voorjaarscompetitie (start januari).

De seniorleden die competitie spelen in de najaarscompetitie van 2015 worden automatisch ingedeeld voor de voorjaarscompetitie van 2016.

Leden die geen competitie meer willen spelen, minder of juist meer wedstrijden beschikbaar zijn, zouden wij willen vragen dit tijdig en vóór 10 november 2015 door te geven aan Marc Lotz.

Dit kan per email naar:  m.lotz@ziggo.nl 

Seniorleden die op dit moment geen competitie spelen en die wel beschikbaar zijn en competitie willen spelen of zich als reserve willen opgeven voor de voorjaarscompetitie 2016 kunnen dit ook aan Marc Lotz doorgeven. Indien op 10 november 2015 geen reactie is ontvangen gaan wij uit van dezelfde informatie aangegeven bij de opgave voor de najaarscompetitie 2015 !

Met sportieve groet,

Marc Lotz
Namens de teamsamenstellingscommissie TTC Kluis.

Deel.

Laat een bericht achter

Powered by www.ttckluis.nl