Heren 2 onverwacht kampioen!

589

Voor velen was zaterdag 23 april het einde van het competitie-seizoen 2015/2016.

Tot op dat moment slechts 1 kampioen: senioren team 4; en 1 degradant: het 1e herenteam. Het kampioenschap van John, Monique, Bart en Sandra was weliswaar verwacht maar het werd toch wel gevierd tot laat op de avond. Iedereen was blij met dit prachtige kampioenschap.
Maar voor heren 2 team was het nog niet afgelopen: zij moesten nog twee wedstrijden spelen. De kansen op een kampioenschap waren verkeken na een 10-0 nederlaag tegen Landgraaf 3. Maar wonderen waren de wereld nog niet uit en dat bleek op de laatste competitie dag toen onze mannen op vrijdag avond met 9-1 Venray aan de zegekar reeg.
Landgraaf moest toen nog 6 punten halen tegen Panningen dat zich nog kon handhaven. Echer….. Panningen handhaafde zich door met 6-4 de winst te behalen op Landgraaf, en daardoor werden Maurice, Marco, Marc en Henk kampioen in de Promotieklasse en mogen ze in het nieuwe seizoen uitkomen in de Hoofdklasse, de hoogste klasse in Limburg.
Mannen van harte proficiat met dit onverwachte kampioenschap.
Jos Meijs.
Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl