Opgave competitie senioren voorjaar 2017

748

Beste leden van TTC Kluis,

De competitie is halverwege en de teamsamenstellingscommissie wil jullie op deze manier benaderen m.b.t. de voorjaarscompetitie 2017. Ter herinnering, de opgave voor een competitie geldt voor een heel jaar en loopt van de najaarscompetitie (start september) tot en met de voorjaarscompetitie (start januari).

De leden die competitie spelen in de najaarscompetitie van 2016 worden automatisch ingedeeld voor de voorjaarscompetitie van 2017.

Leden die geen competitie meer willen spelen, minder of juist meer wedstrijden beschikbaar zijn, zouden wij willen vragen dit tijdig en vóór 15 november 2016 door te geven aan Marc Lotz of Lize Lotte Huizinga.

Dit kan per email naar:  m.lotz@ziggo.nl (senioren) of jeugdzaken@ttckluis.nl (jeugdleden).

Leden die op dit moment geen competitie spelen en die wel beschikbaar zijn en competitie willen spelen of zich als reserve willen opgeven voor de voorjaarscompetitie 2017 kunnen dit ook aan Marc Lotz doorgeven. Indien op 15 november 2016 geen reactie is ontvangen gaan wij uit van dezelfde informatie aangegeven bij de opgave voor de najaarscompetitie 2016 !
Met sportieve groet,

Marc Lotz & Lize Lotte Huizinga
Namens de teamsamenstellingscommissie TTC Kluis.

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl