Uitslag + Foto’s Bedrijvencup 2017

733

Afgelopen vrijdag werd in de accommodatie van TTC Kluis gestreden om de Bedrijvencup 2017. Maar liefst 13 teams van 2 personen hadden de sportschoenen en de batjes uit de tas gehaald hiervoor. Afvaardigingen uit geheel Zuid-Limburg van ambtenaren van de pensioenreus uit Heerlen, diverse gemeentes maar ook het MKB, de Open Universiteit en diverse andere bedrijven waren vertegenwoordigd.

Na diverse knock-out rondes, verwoede strijd en vooral veel plezier kon na 23.00u de eindrangschikking opgemaakt worden. De strijd bovenin werd gewonnen door de WML (Jo en Philip) die nipt de Welness Walking mannen (Roel en Rene) onder zich wisten te houden. Onderin het schema kregen de dames van de Notulisten Service Limburg (Bianca en Katja) ook nog een prijs.

De uitslag is hieronder te zien.

Rene bedankt voor de hulp in de organasitie, en alle teams bedankt voor het meedoen aan deze gezellige avond. Tot volgend jaar!

Wouter van Elmpt (voorzitter TTC Kluis)

Einduitslag:

 1. WML (Jo/Philip)
 2. Wellness Walking (Roel/Rene)
 3. Windmill (Bianca en co)
 4. Jolaatjes (Leon/Angele)
 5. APG (Mehmet/John)
 6. B&W (Eed/Bibian)
 7. APG (Klaas/Ger)
 8. Open Universiteit
 9. Steenrijk Sierbestrating (Pascal/Natasja)
 10. Gemeente Sittard-Geleen (Lize Lotte/M.)
 11. Thuis & Partners Advocaten (Robert/‘Fabian’)
 12. Erdinger BV (Jean/Pierre)
 13. Notulisten Service Limburg (Bianca/Katja)

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl