Verslag Organisatie Limburgse Jeugdmasters

564

Zondag 23 april hebben wij de vierde ronde van de Limburgse Jeugdmasters georganiseerd in sporthal Glanerbrook te Geleen. Het evenement is perfect verlopen en aan het einde van de ochtend dan wel middag, toen de tafeltennisstofwolken waren opgetrokken, werden de uiteindelijke winnaars in het zonnetje gezet.

TTC Kluis kende deze keer, ondanks diverse goede prestaties in de voorronden, geen finalisten.

Een dergelijk evenement heeft geen kans van slagen als niet vele vrijwilligers de armen uit de mouwen steken, te beginnen met de logistieke voorbereiding in de weken vooraf. Het vrijdag ter plekke uitladen van tafeltennistafels, telborden & afrastering uit de vrachtauto. Op zondag om 7.00 uur ’s ochtends de hal inruimen zodat om 8.00 uur de spelers kunnen starten met inspelen. Tijdens het toernooi de toernooileiding ondersteunen d.m.v. tafelcommissarissen die de voortgang bewaken. En op het einde het uitruimen van de hal. En niet te vergeten het op maandagochtend weer inladen van de vrachtauto en de administratieve afronding.

De bereidheid om te helpen was dit jaar meer dan voldoende. Zondagochtend maar liefs 20 personen (gelijkelijk verdeeld over Kluis en Sittard) die binnen het halfuur de sporthal omgetoverd hadden tot een tafeltennisarena. Bij het uitruimen niet alleen de eigen leden maar ook de ouders van deelnemende jeugdleden die hun beste beentje voorgezet hebben.

Een dankjewel aan de leden en ouders van jeugdleden die meegeholpen hebben om dit evenement mogelijk te maken. Tevens een dankjewel aan onze tafeltennisvrienden van TTV Sittard.

Organisator LJM – TTC Kluis

Frank Hoedemakers.

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl