Verslag jeugdranglijsttoernooi Maasbracht

852

Zondag 24 september was er weer het jeugdranglijst toernooi in Maasbracht. 6 spelers en 4 coaches waren aanwezig tijdens dit toernooi.

Lienke speelde goede partijen en liet zien dat hard trainen zijn vruchten afwerpt. Ze kwam uiteindelijk 1 wedstrijd tekort om door te gaan in de poule maar kan tevreden zijn met een mooie 3e plek.

Isa liet zien dat ze snel vooruit gaat en speelde goed, maar het was duidelijk dat haar tegenstanders al wat langer spelen en hierdoor was het lastig voor haar. Toch heeft ze meerdere games gewonnen en laten zien dat ze veel plezier heeft gehad.

Tijs en Mik hadden beiden moeilijke wedstrijden, maar bleven knokken voor ieder puntje. Ze hebben laten zien dat ze steeds beter worden en hebben het de tegenstanders regelmatig lastig gemaakt.

Vera was zelf niet helemaal fit, maar begon de dag heel sterk en speelde heel gecontroleerd . Aan het einde van de dag ging het iets minder. Haar eerste 4 wedstrijden gingen prima en deze werden allemaal redelijk eenvoudig gewonnen. Tijdens haar laatste 2 wedstrijden was de energie op en ging het hierdoor minder goed. Uiteindelijk eindigde zij met nog twee anderen op een gedeelde 1e plaats in haar poule. Na games tellen bleek dat Vera had gewonnen en hiermee heeft ze haar b-licentie behaald, proficiat Vera!

Kim speelde netjes en verzorgd tafeltennis. In haar eerste 4 wedstrijden verloor ze maar 1 game in totaal en leek het al dat ze mee zou doen voor de 1e plaats. Haar 5e wedstrijd was de lastigste van allemaal en deze werd uiteindelijk na 5 spannende games gewonnen door Kim. Toen bekend werd dat iemand zich ziek had teruggetrokken hoefde Kim nog maar 1 wedstrijd te spelen. Deze wedstrijd werd zonder gameverlies gewonnen, waarvan de laatste zelfs met 11-0 (een goede afsluiting van een goed toernooi voor Kim). Hiermee won Kim dus het toernooi en behaalde ook zij haar b-licentie, proficiat Kim!

De spelers en coaches kijken terug op een geslaagde en gezellige dag met mooie resultaten en veel plezier.
Anouk Timmers

cof

cof

cof

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl