Opgave competitie voorjaar 2018

874

Beste leden van TTC Kluis,

De competitie is bijna ten einde en de teamsamenstellingscommissie wil jullie op deze manier benaderen m.b.t. de voorjaarscompetitie 2018. Ter herinnering, de opgave voor een competitie geldt voor een heel jaar en loopt van de najaarscompetitie (start september) tot en met de voorjaarscompetitie (start januari).

De leden die competitie spelen in de najaarscompetitie van 2017 worden automatisch ingedeeld voor de voorjaarscompetitie van 2018.

Leden die geen competitie meer willen spelen, minder of juist meer wedstrijden beschikbaar zijn, zouden wij willen vragen dit tijdig en vóór 19 november 2017 door te geven aan Marc Lotz of Lize Lotte Huizinga.

Dit kan per email naar:  m.lotz@ziggo.nl (senioren) of jeugdzaken@ttckluis.nl (jeugdleden).

Leden die op dit moment geen competitie spelen en die wel beschikbaar zijn en competitie willen spelen of zich als reserve willen opgeven voor de voorjaarscompetitie 2018 kunnen dit ook aan Marc Lotz doorgeven. Indien op 19 november 2017 geen reactie is ontvangen gaan wij uit van dezelfde informatie aangegeven bij de opgave voor de najaarscompetitie 2017!!!

Met sportieve groet,

Marc Lotz & Lize Lotte Huizinga
Namens de teamsamenstellingscommissie TTC Kluis.

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl