Clubkampioenen 2018: Lienke en Michel

248

Afgelopen zaterdag was het de eerste zaterdag in het nieuwe jaar en de kenners weten dan dat dit de dag is van de jaarlijkse clubkampioenschappen van TTC Kluis. Vol goede moed kwamen diverse jeugd en seniorleden naar de Jos Meijshal in de hoop een gooi te kunnen doen naar de felbegeerde titel van clubkampioen van Kluis onder toeziend oog van toernooileider Marc Lotz.

Bij de jeugd stonden na een boeiende 6-kamp uiteindelijk Mik Penders en Lienke Stijnen in de finale. Onder aanmoediging van het toegestroomde publiek kwam aanvankelijk Mik op voorsprong, maar Lienke liet zich niet uit het veld slaan en gin stug in de tegenaanval. Na enkele mooie rally’s en punten ging uiteindelijk de titel clubkampioen Kluis van 2018 naar: Lienke Stijnen. Proficiat Lienke! Onder dit bericht enkele (actie) foto’s.

Bij de senioren werden er ook diverse wedstrijden op het scherpst van de snede gespeeld met een rangschikking die enigszins het competitie-nivo weerspiegelde. Wat goed was om te zien was dat bovenin een strijd werd gestreden met spelers uit het (voormalige) eerste en tweede team. In de finale stonden de kopmannen van het eerste team van Kluis: Azad Gamzajev en Michel Sijstermans. Ondanks dat de conditie de uiteindelijke winnaar parten ging spelen in de 4e set, wist hij toch nog enkele toverballen te slaan afgewisseld met geweldige backhand smash ballen. Uitendelijk moest een 5e set eraan te pas komen om de wedstrijd te beslissen om Azad te verslaan en Michel Sijstermans mag zich clubkampioen 2018 noemen. Gefeliciteerd Michel!

Voordat de clubkampioen zijn prijs in ontvangst mocht nemen werd de tijd genomen om een hapje van het buffet (dankjewel Bibi) te nuttigen. Gevolgd door een ander hoogtepunt van de avond: de huldiging van ons 40-jarig lid John Florax. De jubilaris werd door de voorzitter in het zonnetje gezet en bedankte John dat hij ondanks het feit dat hij niet meer in de buurt woont toch nog steeds lid is gebleven van onze vereniging en deze nog steeds een warm hart toedraagt. Onder het genot van een glaasje met bubbels werd het nieuwe jaar ingeluid met een gezamelijke toast.

John Bocken zette de gemoedelijke sfeer voort met de prijsuitreiking door een beschouwing op de ranking van de diverse spelers op zijn vertrouwde karakteristieke en ludieke wijze.

Voor degenen die niet aanwezig konden zijn, ook vanaf deze plek wens ik jullie allemaal een sportief jaar toe.

Wouter van Elmpt
voorzitter TTC Kluis

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl