Potgrondactie 2019: Informatie & bestellingen

442

Beste leden,

Ook dit jaar zullen we weer in de wijken Kluis en Geleen-Zuid proberen om zoveel mogelijk zakken potgrond te verkopen. De zakken zullen kosten dit jaar € 4.50 per stuk kosten, en 3 zakken voor € 12,-. Dit jaar hebben we genoeg zakken tot onze beschikking, elk met een inhoud van 40 liter.

De potgrondactie zal plaatsvinden op vrijdag 5 april van 17:00-20:00 uur en zaterdag 6 april van 09:00-15:00 uur.

MEEHELPEN DOOR ALLE LEDEN TTC KLUIS:

A) door zoveel mogelijk zakken in je buurt en kennissenkring te verkopen via het invulformulier op papier of digitaal.
B) door mee te helpen op vrijdag of zaterdag met de bezorging van de potgrond.

Aanmelden kan ook via onderstaande emailadressen.

BESTELLEN POTGROND: Voor leden, ouders, familieleden, kennissen en buren is het mogelijk om ook zakken potgrond te bestellen in de voorverkoop. Dit kan door een mail te sturen naar   potgrond@ttckluis.nl.  Hierin graag de naam/ adresgegevens en het gewenste aantal zakken doorgeven. De zakken kunnen dan vervolgens op Kluis afgehaald worden of thuis worden bezorgd (bezorging alleen in Geleen). Vraag ook je buren nu al: Bert Julicher heeft al 80 zakken verkocht in zijn straat!

Als laatste willen we er alle leden op wijzen dat van iedereen verwacht wordt dat hij/zij zijn steentje bijdraagt aan deze actie. We hopen jullie allemaal 5 en 6 april te zien zodat we met veel jeugd en senior leden een leuk bedrag voor de club mogen ophalen. Mocht er iets niet duidelijk zijn of wil je je afmelden dan horen wij dit via voorzitter@ttckluis.nl.

Met vriendelijke groet,

Wouter van Elmpt (voorzitter@ttckluis.nl) of Raimond Verhoef (potgrond@ttckluis.nl).

Namens Bestuur en Potgrondcommisie

 

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl