Potgrondactie 2018: Informatie & bestellingen

328

Beste leden,

Ook dit jaar zullen we weer met alle leden van TTC kluis langs de deuren gaan in de wijken Kluis en Geleen-Zuid om zoveel mogelijk zakken potgrond te verkopen. De zakken zullen, net als vorig jaar, € 4.00 per stuk kosten, en 3 zakken voor € 10,-. Dit jaar hebben we ongeveer 700 zakken tot onze beschikking, elk met een inhoud van 40 liter.

De potgrondactie zal plaatsvinden op vrijdag 2 maart van 17:00-20:00 uur en zaterdag 3 maart van 09:00-13:00 uur.

MEEHELPEN DOOR ALLE LEDEN TTC KLUIS: Het bestuur heeft voor deze actie bij de bond een competitie-vrije zaterdag aangevraagd waardoor jullie allemaal in staat zijn om mee te helpen met deze actie! Het is de bedoeling dat we met alle leden bij TTC Kluis bij elkaar komen waarna, in groepen opgedeeld, we de wijken intrekken. Ook onze jeugdleden kunnen meehelpen door huis-aan-huis aan te bellen! Aanmelden kan ook via onderstaande emailadressen.

De jeugdspelers die competitie hebben op zaterdag (team 1 en 2) alsmede ook de oudere jeugd, kan meehelpen op vrijdagavond voorafgaand aan de jongerenavond! Zij zullen dan gezamelijk meehelpen en de avond daarna in de hal gezellig voortzetten. De andere leden en de jongere jeugd kan zich op zaterdagochtend om 9.00u bij de rest voegen om mee te helpen tot 12.00u.

BESTELLEN POTGROND: Voor leden, ouders, familieleden, kennissen en buren is het mogelijk om ook zakken potgrond te bestellen in de voorverkoop. Dit kan door een mail te sturen naar   potgrond@ttckluis.nl.  Hierin graag de naam/ adresgegevens en het gewenste aantal zakken doorgeven. De zakken kunnen dan vervolgens op Kluis afgehaald worden of thuis worden bezorgd (bezorging alleen in Geleen). Vraag ook je buren nu al: Bert Julicher heeft al 52 zakken verkocht in zijn straat!

Als laatste willen we er alle leden op wijzen dat van iedereen verwacht wordt dat hij/zij zijn steentje bijdraagt aan deze actie. We hopen jullie allemaal 2 en 3 maart te zien zodat we met veel jeugd en senior leden een leuk bedrag voor de club mogen ophalen. Mocht er iets niet duidelijk zijn of wil je je afmelden dan horen wij dit via voorzitter@ttckluis.nl.

Met vriendelijke groet,

Wouter van Elmpt (voorzitter@ttckluis.nl) of Raimond Verhoef (potgrond@ttckluis.nl).

Namens Bestuur en Potgrondcommisie

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl