Table stars: the battle 2018

292

Donderdag 15 februari was de eerste editie van Table Stars: The Battle bij TTC Kluis. De dag begon met een korte training daarna startte het toernooi. Er waren twaalf kinderen die zich opgeven hadden van zeven verschillende scholen. Naast het toernooi waren er ook nog een aantal tafeltennis spellen zoals bekers mikken, interval en rond de tafel.

Het toernooi begon met drie poules en daarna kwamen de spelers terecht in de A of B klasse. De A-klasse werd gewonnen door Lienke en de B-klasse door Youssef, proficiat!

Er waren ook nog prijzen voor de twee best deelnemende scholen. De tweede plaats voor werd gewonnen door de “Driesprong” en de winnende school was de ”1000-poot.” Het was een gezellige en leerzame dag!

Anouk

 

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl