Wandeldag 2018: Hulp gezocht -> Kom naar de informatieavond op 5 juni.

273
Beste leden, ouders en vrijwilligers van TTC Kluis,

De Clou Wandeldag van TTC Kluis staat al een aantal jaar vast op de agenda voor eind augustus. Deze dag organiseert TTC Kluis een wandeltocht met diverse afstanden voor iedereen om actief bezig te zijn in de Geleense natuur en omstreken.

De organisatie is voor dit jaar nog dringend op zoek naar hulp voor de diverse taken die ingevuld moeten worden. Een greep uit de taken waar we nog hulp voor zoeken:
– Wandelroutes: controleren, nalopen, op papier zetten, laten drukken, pauzeplekken bezetten, EHBO, vergunningen aanvragen gemeente en natuurmonumenten, …
– PR: flyers en posters ontwerpen, drukken, sponsoren aanschrijven, ophangen in supermarkten, bij wandeltochten in juni, juli en augustus verspreiden, posters ophangen, verenigingen aanschrijven en PR doen,  aanschrijven wandelaars voorgaande jaren, …
– Brood en beleg halen, broodjes smeren, rugzakjes vullen, …
– Bezetting inschrijfpost, kassa bemannen, rugzakjes uitdelen, tombola, …
– En als laatste natuurlijk ook weer: … een opruimploeg op zondag rond 15.00u.

Nu hebben wij jullie hulp nodig om al deze taken uit te voeren!

Wil je meehelpen: kom dan naar de informatieavond op DINSDAG 5 JUNI: 20.30u bij TTC Kluis en geef aan bij welke taken je wil meehelpen!

Als we op 5 juni niet alle taken verdeeld kunnen krijgen onder vrijwilligers kan de Wandeldag 2018 niet doorgaan! Gevolg is dat we dan op een andere manier als vereniging moeten zorgen voor een grote inkomstenpost: voorgaande jaren leverde de Wandeldag meer dan 2000 Euro op….

Kun je niet aanwezig zijn op dinsdag 5 juni maar wil je toch meehelpen, stuur dan een mail naar Wouter van Elmpt (voorzitter@ttckluis.nl) of Rene Ruijschop (rene.ruijschop@gmail.com) en geef aan waar je interesses of mogelijkheden liggen.

We hopen van jullie allemaal iets te horen om ook dit jaar weer een Wandeldag te kunnen organiseren.

Wouter van Elmpt (bestuur TTC Kluis)
Rene Ruijschop (organisatie Wandeldag)

 

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl