Verslag Clou Wandeldag – 2018 van TTC Kluis / Geleen

139

De Clou wandeldag zit er weer op. Met schitterend wandelweer van 22-25  graden was het een prima dag. Een wandeling in het Geleendal om van te genieten en te houden: Vergezichten, holle wegen, veldwegen, weilanden en akkers, ze passeren allemaal je zintuigen! Daniken, Stammenderbos, Landschapspark de Graven, de Geleenbeek, Sweikhuizen, Puth, Schinnen, Munstergeleen Kasteel Terborgh en zijn huiveringwekkende Bokkenrijders geschiedenis. Deze enorme verscheidenheid aan landschappen, vergezichten en geschiedenis zijn bijna uniek te noemen.

De altijd perfecte medewerking van onze startlocatie Biesenhof www.biesenhof.nl maakt het voor de wandelaar aangenaam om er ontvangen te worden. De unieke rugzakjes, EHBO setje en de waterflesjes die elk jaar weer ter beschikking worden gesteld door Clou Bath-Findings (http://www.clou.nl/, bedankt Math) zijn een aangename verfrissing onderweg. Verder dank aan Mestrom (www.mestrom.nl) die het mogelijk maak de wandelaar optimaal verwennen. Het verse fruit van ATES-MARKT Zuidhof (Geleen) maakt het geheel compleet!

Een lange voorbereidingsfase gevolgd door een strakke dag organisatie geeft ons altijd weer een goed gevoel. Natuurlijk is het niet te realiseren zonder alle andere sponsoren en vrijwillgers van TTC Kluis. Je doet een beroep op ze en ze zijn er: controleren van de wandelingen, bezorgen van flyers en posters, de dagen voor en op de dag zelf vroeg uit de veren om te smeren/inpakken en mee te helpen. Die betrokken is hartverwarmend en een echte vereniging waardig, chappeau en dank.

Allen ontzettend bedankt door ons een hart onder de riem steken door jullie spontane steun, fantastisch, graag tot volgend jaar.

Namens de organisatie en TTC Kluis,
Rene Ruijschop en Tom Stelten.

PS: Fotografie leert ons hoe we meer bewust en dankbaar kunnen zijn voor deze dagelijkse magnifieke omgeving! Vandaar dat onderaan dit bericht enkele sfeerfoto’s staan. Onze wandeltocht komt al meer dan vijf jaar in dit gebied, en verveelt nooit!!

 

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl