Reunietoernooi TTC Kluis 55 jaar

107

Beste leden en oud-leden,

De ‘countdown’ naar de reünie op zaterdag 20 oktober a.s. is ingezet.

Op die dag hopen we iedereen die zich voor dit evenement heeft aangemeld te mogen begroeten. Zou het niet zijn kun je je altijd nog aanmelden via 55jaar@ttckluis.nl

Een kleine week tijd dus nog om mentaal goed ingesteld te raken, het lijf misschien alvast te kunnen wennen aan niet (meer) gebruikelijke inspanning en … op zoek te gaan naar jullie batjes, die mogelijk ergens op een vergeten plekje liggen.

Inloop is vanaf 13.00u in de Jos Meijshal in de Jos Klijnenlaan in Geleen. Warming up bestaat uit vers gezette koffie met een stukje Limburgse vlaai erbij om even bij te kunnen ‘klazjeneere’.

Tegen 14.00u zal het organiserend comité het strijdplan bekend maken om jullie vervolgens de pingpongarena in te sturen. Uiteraard zal gedurende de middag de bar dankbaar toevluchtsoord blijven om overwinningen te beklinken,nederlagen te verdrinken en te evalueren om in volgende partijen progressie te kunnen boeken.

Tegen 18.00u kunnen de verbrande calorieën aangevuld worden en de waterhuishouding van het lijf weer op peil gebracht worden. M.a.w. hapje en drankje zijn geregeld.

Ons verheugend op een vreugdevol weerzien en op een even sportieve als recreatieve middag  

met vriendelijke groet,

Het comité 

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl