Bestuursleden gezocht

170

Beste leden,

TTC Kluis is een mooie en gezonde vereniging waar iedere week  tafeltennissers graag samenkomen om te trainen, competitie en wedstrijden te spelen, gewoon om gezellig een balletje te slaan met vrienden of bij te praten aan de bar. Van jeugdspelers tot aan onze oudere recreanten is TTC Kluis met zijn eigen accommodatie een mooi ‘thuis’ voor velen.

De organisatie van TTC Kluis draait al jaren op diverse vrijwilligers die aangestuurd worden door een klein groepje van bestuursleden. Het merendeel van de bestuursleden is momenteel al diverse jaren actief en probeert dit te combineren met een drukke baan en gezinsleven. Om TTC Kluis optimaal te ondersteunen en vitaal te houden komt binnenkort een moment dat nieuwe bestuursleden de taak van het huidige bestuur zullen moeten gaan overnemen. Ook hebben een aantal bestuursleden aangegeven aan hun laatste termijn te zijn begonnen.

Zo is al een aantal jaar de functie van secretaris vacant; de taken worden momenteel door de voorzitter en penningmeester erbij gedaan. Hoewel veel communicatie in 2018 per email gebeurt en tussen de bedrijven door wordt afgehandeld is dit natuurlijk geen ideale situatie. Ook voor de andere functies is ruimte voor vernieuwing en nieuwe ‘energie’ dat TTC Kluis verdient.

Graag willen we alle leden bij deze oproepen om na te denken welke taak zij voor zichzelf weggelegd zien binnen TTC Kluis en dan met name voor de bestuursfuncties.

Voor meer informatie kun je een van de bestuursleden aanspreken in de hal of contact opnemen met Wouter van Elmpt (voorzitter@ttckluis.nl). We zullen ook een agendapunt op de Algemene Ledenvergadering medio maart 2019 hieraan besteden.

Namens Bestuur TTC Kluis,
Wouter van Elmpt

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl