Final Four 2018: Eredivisiecup & NTTB Beker op 9 december 2018 in Den Bosch

151

De Final Four zal plaatsvinden op zondag 9 december bij TTV De Kruiskamp’81 te ‘s Hertogenbosch. Net als voorgaande jaren zal het bekertoernooi worden gespeeld in twee categorieën, namelijk een voor de Eredivisieteams (Eredivisiecup) en een toernooi voor de overige landelijke teams (NTTB Beker).

Deze Final Four voor zowel de dames- als de herenteams worden op 1 dag gespeeld en op 1 locatie, namelijk in de thuishaven van TTV de Kruiskamp’81. De voorgaande jaren heeft geleerd dat de Eredivisiecup garant staat voor geweldige wedstrijden gespeeld door de top van de Nederlandse eredivisie. Ook in de bekerfinale verwachten we mooi en spannend tafeltennis.

De toegang is gratis.

Op https://tafeltennis.nl/final-four/ vind je meer informatie.

We hopen dat jullie deze informatie willen delen met leden van je vereniging.

Met vriendelijke groet,

NEDERLANDSE TAFELTENNISBOND

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl