Table Stars the Battle! [update]

343

Beste sportieveling,

Doe samen met je vriendjes en vriendinnetjes mee aan Table Stars The Battle.

Dit coole toernooi is op zaterdag 16-2-19! Er kan met een team van 2 spelers mee gedaan worden of je speelt alleen. Je hoeft niet goed te kunnen tafeltennissen om mee te doen. Tijdens deze dag speel je wedstrijden tegen kinderen van andere basisscholen uit groep 5 t/m 8 en kun je punten voor je school verdienen.

Een teamtoernooi, hoe werkt het?

Deze toernooivorm is dubbel zo sterk! Je hoeft niet alleen te komen, maar speelt samen met een vriendje of vriendinnetje. Het team speelt individuele wedstrijden. De behaalde punten van de koppels worden bij elkaar opgeteld. Als je al van voor 1-9-2018 lid bent van een tafeltennisvereniging mag je niet mee doen bij het teamtoernooi.

Individueel toernooi, hoe werkt het?

Je speelt 1 tegen 1 wedstrijden. Je start met poulewedstrijden en daarna nog vervolgrondes. Ook hier proberen we iedereen zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen. Iedereen mag mee doen aan het individueel toernooi.

Waar en hoe laat is het toernooi?

Het toernooi wordt gespeeld bij onze vereniging: JosMeyshal, Jos Klijnenlaan 709. De zaal ligt tussen het bastionhotel en TINQ tankstation. De vereniging is vanaf 9.30 geopend. Om 10u00 starten de eerste wedstrijden. Rond 15u00 verwachten we de prijsuitreiking en eindigt het toernooi, dit is natuurlijk wel afhankelijk van het aantal deelnemers. Hier krijgen jullie later nog een mail over.

Gratis extra tafeltennistraining.

De spelers die zich hebben opgegeven mogen op maandag 04-02 en 11-02 deelnemen aan gratis training van 18u00-19u30 in de JosMeyshal.

Meedoen?
Ga naar www.ttckluis.nl/thebattle en schrijf je in vóór 31 januari. Meedoen is helemaal gratis!

Kies voor het teamtoernooi of het individueel toernooi.Mocht je nog vragen hebben, mag je ons altijd mailen.

Met vriendelijke groet,

Lize Lotte Huizinga
jeugdzaken@ttckluis.nl

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl