Jelle Hoofs over de Limburgse jeugdmasters 3

227

Om op tijd bij het toernooi te zijn moesten we om 7:50 in de auto stappen naar sporthal A Gene Bek in Heerlen. In die sporthal is namelijk de 3e wedstrijd van de Limburgse Jeugdmasters. Eenmaal aangekomen konden we omkleden in de kleedkamers, daarna stonden de coaches al op ons te wachten. 
Na even ingespeeld te hebben begonnen de eerste wedstrijden van de poules. Als je in de de poules 1e of 2e bent ga je naar het hoofdtoernooi als je 3e of 4e bent ga je naar het Troosttoernooi. 
In de poules zijn dit de standen:

Ruben: 2e
Isa: 3e
Milan: 1e
Yuri: 3e
Jelle 3e

De eerste wedstrijd in het Troosttoernooi was Jelle tegen Yuri deze wedstrijd is uiteindelijk gewonnen door Yuri. Isa begon met een wedstrijd tegen Kyra van Falco deze wedstrijd werd gewonnen door Kyra. Ruben zijn eerste wedstrijd was tegen Yannick van Heerlen maar deze wedstrijd is gewonnen door Yannick. Milan speelde zijn eerste wedstrijd tegen Lynn van Schimmert deze wedstrijd werd gewonnen door Milan.
Uiteindelijk is Yuri nog een ronde verder gekomen maar heeft toen de wedstrijd verloren. Milan is wel verder gekomen en is 1e geworden in het hoofdtoernooi! Hij promoveert daarmee naar de 2e klasse. Proficiat Milan!

Iedereen heeft vandaag zijn best gedaan om zo ver mogelijk in het toernooi te komen en ook veel te leren. Dankjewel Anouk, Jos en Andy voor het coachen

Groetjes Jelle
Ps In de middag is Lienke in de 1e klasse 3e geworden in de poule en heeft de halve finale van het troosttoernooi bereikt waar ze na een top wedstrijd net niet de finale wist te bereiken! Jan bedankt voor je coaching

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl