Oudste lid Kluis 90 jaar geworden

221

Vorige week (as)woensdag was een bijzondere dag. Toen ik bij Kluis binnenliep zag ik daar een voor mij vreemd getal op tafel liggen dat werd gevormd door vrij recent aangestoken theelichtjes. Ik bekeek het getal nog eens goed en dacht dat 06 normaal gesproken alleen vooraan in de voor mij welbekende mobiele nummers staan. Dit kon niet! Pas toen ik mijn hoofd draaide om te zien of ik niet aan de verkeerde kant stond, zag ik dat het getal 90 moest voorstellen.

Verder stond de tafel vol met vlaaien en op dat moment nog lege kopjes die al vrij snel gevuld werden met warme, verse koffie. Er moest iets worden gevierd gezien ook het toch niet zo vreemde getal. De vlaai werd naar ieders voorkeur verdeeld over de bordjes.

Piet Schmitz is dus niet 06 maar 90 jaar oud geworden en volgens Jos Meijs is hij het enige actieve lid van deze magistrale leeftijd in alle jaren bij Kluis . Dat moest natuurlijk worden gevierd. Piet proficiat! Een mooie foto van hem en zijn geliefde werd hem als cadeau aangeboden en een flinke bos bloemen werden in de handen van zijn geliefde gedrukt.

Verder was Riny ook nog iemand jarig : Een rode roos kwam haar kant op. Proficiat!

En last but least: twee vrijwilligers werden in het zonnetje gezet.

Bert Julicher die volgens Arold overal zit: in de zaal, in de kantine, in de keuken, in de koeling, op het dak, op de parkeerplaats en in de kleedlokalen. Mijn excuses als ik hier een plek vergeet. Bert bedankt!

Peter Kees maakt elke week de tafels in de zaal schoon zodat ze zo mooi groen als gras blijven. En hij biedt zich vaak aan als intervalspeler en dat is zeer zeker ook een waardevolle rol. Peter bedankt!

Rest mij nog te zeggen dat ik ook een stukje vlaai heb gegeten…

Tom Stelten

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl