TTC Kluis slecht bereikbaar

144

Vanaf maandag 29 april tot zaterdag 4 mei vinden er wegwerkzaamheden plaats in een deel van de Jos Klijnenlaan en aan het fietspad op de Rijksweg Zuid richting Beek.

Op maandag 29 april starten wegwerkzaamheden in een gedeelte van de Jos Klijnenlaan. Om 07:00 uur wordt dit deel van de weg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De fietspaden zijn gewoon bereikbaar en in gebruik. De werkzaamheden duren naar verwachting tot 4 mei. In deze 5 dagen wordt het asfalt in dit deel van de Jos Klijnenlaan volledig vernieuwd.

Omleiding
Het gedeelte van de weg waar gewerkt wordt is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit verkeer wordt omgeleid via gele verwijzingsborden. De woningen en bedrijven aan dit deel van de weg kunnen hun pand, deels via de achteringang, gewoon bereiken. Ook de parkeerplaats achter het Graaf Huijn College is zoveel mogelijk bereikbaar.

Om kosten te sparen worden zoveel mogelijk werkzaamheden gecombineerd. Daarom starten op 29 april eveneens werkzaamheden aan het fietspad langs de Rijksweg Zuid in de richting van Beek. Op maandag 29 april om 07:00 uur wordt het fietspad volledig afgesloten en de werkzaamheden duren naar verwachting tot 4 mei. In deze 5 dagen wordt het fietspad volledig vernieuwd.

Omleiding fietsers
De fietsers van Geleen naar Beek worden omgeleid via het fietspad aan de overzijde van de Rijksweg Zuid, in de richting van Beek naar Geleen.

De planning is onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden en gebaseerd op gunstige weersomstandigheden.

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl