15 juni: Familietoernooi + Kampioenen + BBQ

272

Om het seizoen in stijl af te sluiten organiseren we dit jaar op 15 juni een Familietoernooi van 14-17u. Je kunt je opgeven met een familielid waarna we in een Davis Cup/Duocompetitie vorm gaan beslissen wie de Familiekampioen van TTC Kluis wordt.

Na afloop van het familietoernooi zijn ook alle leden welkom voor de huldiging van de kampioenen van TTC Kluis; dit staat gepland voor 17.30u.

Daarna gaan we aansluitend over tot een lekker hapje van de BBQ. Let wel op: hiervoor dien je je op te geven zodat we genoeg stukjes vlees en stokbrood hebben. Doe dit voor 1 juni 2019 bij Wouter (voorzitter@ttckluis.nl) of Lize Lotte (jeugdzaken@ttckluis.nl). Voor de kosten hoef je het niet te laten want de jeugd eet gratis mee en volwassenen betalen slechts 5 Euro p.p.

 

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl