Verslag LJM 4

323

7 April 2019
Laten we beginnen met de derde klasse van die dag, Yuri zat in poule A met 3 anderen. daarvan werd die derde. Nu gaan we naar poule B, daar zat Jelle in met twee anderen hij werd derde. Laten we nu doorgaan met mij ik zat in poule D en werd ook derde. Wij drie gingen dus allemaal door naar het troosttoernooi. Yuri hoefde de eerste wedstrijd niet te spelen, mijn wedstrijd was vervallen en de Jelle hoefde ook geen wedstrijd te spelen. Yuri moest in de kwartfinale tegen Lieve, Yuri had gewonnen. Ik moest in de kwartfinale tegen Walter ik won ook. Jelle moest toen tegen Bram jammer verloor Jelle. Daarna was de halve finale Yuri en ik moesten tegen elkaar. Het was een hele spannende wedstrijd uiteindelijk won ik. En toen stond ik in de finale, ik moest tegen Bram. in de poule moest ik daar ook tegen en toen won ik, maar het was nog steeds een hele spannende wedstrijd. En ik won, ik was eerste van het troosttoernooi!

Laten we doorgaan met Klasse twee.
Daar zaten Isa en Milan in, Milan in poule C en Isa in poule H. Milan was in de poule tweede geworden en ging dus naar het hoofdtoernooi en er zaten drie anderen in zijn poule, in de poule van Isa zaten twee anderen. Isa werd derde en ging naar het troosttoernooi. Milan moest in de eerste ronde tegen Koen en won, Isa verloor jammer genoeg in de eerste ronde al. In de kwartfinale moest Milan tegen Louka en won! Hij mocht door naar de halve finale daar mocht Milan tegen Owen en daar verloor Milan.

De eerste klasse mocht in de middag spelen.
In de eerste klasse speelde alleen Lienke. Ze speelde in poule D en werd vierde, ze mocht dus naar het troosttoernooi. In de eerste ronde moest ze tegen Flint ze won de eerste ronde en ging door naar de kwartfinales. Daar moest ze tegen Femke en ze won weer, ze mocht dus door naar de halve finales. In de halve finale speelde ze tegen Anne-Fleur. En ze won alweer ze mocht door naar de finale. Ze moest de finale spelen tegen Anne Maria. En ze won!

Iedereen heeft zijn best gedaan en een leuke dag gehad.
Ruben Korteweg

 

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl