Bomen gesnoeid

206
De oudere recreanten hebben het heft zelf maar in de hand genomen. Nadat de gemeente Sittard-Geleen, vanwege de bezuinigingen, heeft aangekondigd het snoeiwerk van de bomen naast onze sporthal niet meer te gaan doen, of in ieder geval ernstig te beperken. Met hulp van, en onder het deskundige toezicht van o.a. onze trainster Bettina, is de woensdagochtendgroep aan de slag gegaan. Alle bomen langs het straatje naast de parkeerplaats en langs het dak zijn gesnoeid.
De situatie is hierdoor veiliger geworden en er zijn nu weer genoeg parkeerplaatsen bijgekomen.
 
Maar nu is de gemeente bezig met leidingwerk waardoor de straat afgezet is, misschien kunnen ze dan in 1x ook het snoeiafval meenemen, wordt vervolgd dus…
 
 
 
Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl