Inschrijven individuele training dinsdag

176

Nieuwe tijden, nieuwe mogelijkheden bij TTC Kluis.

Op wens van diverse seniorleden bieden we nu ook gerichte individuele (interval) training aan voor alle seniorleden van TTC Kluis op dinsdag. Hiervoor is er in de zaal een inschrijflijst beschikbaar waar maximaal 4 spelers een uur training kunnen krijgen van Anco Balfoort. Er zijn 2 slots van een uur per avond beschikbaar: van 18.30u-19.30u en van 19.30u-20.30u.

Wil je dus een keer wat aan je techniek bijschaven, of een keer een uurtje interval doen met wat tips van een trainer, schrijf je dan in op het prikbord in de hal. We starten per 1 oktober met deze nieuwe vorm en zullen op eind van het jaar gaan evalueren.

Meer informatie bij Wouter van Elmpt (voorzitter@ttckluis.nl) of Anco Balfoort.

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl