Rabobank ClubSupport: Stem nu!

144

Leden van de Rabobank ontvangen deze week een stemkaart (per email of per post) waarbij je kan stemmen op TTC Kluis. Deze stemkaart is dus geld waard en gooi deze dus niet weg. In de email of op de kaart staat hoe je kan stemmen. Je hebt 5 stemmen en in totaal wordt door de Rabobank 200.000 EUR verdeeld! Stem dus op TTC Kluis: https://www.rabo-clubsupport.nl/zuid-limburg-west/stemmen

Stem dus nu nog op TTC Kluis,
Bestuur TTC Kluis

—– Info van Rabobank over ClubSupport: —

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl