Verslag NJM in Geleen

158

Op zondag 6 oktober werd de afdelings-/plaatsingsvoorronde voor de Nationale Jeugd Meerkampen gespeeld in onze Jos Meijshal in Geleen. Een enerverend evenementje waarbij de zaal en de spelers bijna hun maximum capaciteit bereikte. Gezellig druk dus. Leuke tafeltenniswedstrijden en een prima sfeer!

TTC Kluis was in 7 van 8 speelklasse vertegenwoordigt. Met succes bij de meisjes pupillen, een 1ste plaats voor Lienke Stijnen en de meisjes welpen een 2de plaats voor Isa Snijders. Naast deze 2 spelers zullen Mik Penders en Melvin Hansen TTC Kluis vertegenwoordigen in ¾ finale van de Nationale Jeugd Meerkampen in Almere (zondag 1 december).

De spelers werden deze dag begeleid door: Ying Fu Li, Sandra Timmermans, Kim Timmers, Anouk Timmers, Jan Bemelmans en Yannick Chalkiopoulos. Waarvoor dank! Speciaal woord van dank richting Ivo Hansen die, voor een groot deel van de dag, de bardienst heeft verzorgd en TTC Kluis H2 voor de hulp bij opbouwen de zaal op zaterdagavond.

Anco Balfoort

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl