Milan over Team 1…

219

We begonnen aan het seizoen met een nieuw team: Lienke, Mik, Muhammad en Milan.
De eerste wedstrijd speelden we meteen tegen Brunssum. Dit is het team dat op dit moment boven aan staat. Het was een moeilijke wedstrijd die uiteindelijk gelijk speelden met 5-5. Op naar de volgende wedstrijd. Deze was in Schimmert. We wonnen de wedstrijd met 8-2. Brunssum had een week later 10-0 gewonnen tegen Elsloo waardoor we 2de stonden. De volgende was tegen Maastricht. Het was niet op een gewone zaterdag middag. Maar in de avond tot ongeveer 10 uur. Ik hoor van andere mensen dat ze in de avond spelen vervelend vinden maar ik heb daar niet zo veel last van. Ook al speelde ik het laatste uur niet optimaal, voelde ik me niet moe door het wat later spelen. De volgende was tegen Elsloo waar Brunssum met 10-0 tegen had gewonnen. Deze wedstrijd speelde ik niet maar blijkbaar was 1 van de spelers geblesseerd waardoor zij de laatste wedstrijd niet kon spelen. Nu moesten we weer terug naar Brunssum waar we de vorige keer 5-5 tegen hadden gespeeld. Dit deden we nu weer met een 5de game waarbij het 10-10 stond. Hierna gingen we voor het eerst tegen Falco. Deze wonnen wij met 8-2. Daarna deden we de terugkeerwedstrijd tegen Schimmert die we met 6-4 wonnen. De vorige wedstrijd hadden we tegen Schimmert 7-3 gespeeld. Vandaag (9-11-’19) spelen we weer tegen Falco en hopen op een goede partij met leuk resultaat. 

Milan.

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl