Ranglijst toernooi Tilburg

322

Afgelopen zaterdag hebben Ruben en Melvin deelgenomen aan het ranglijsttoernooi. Voor hun het debuut op een ‘echt’ groot ranglijst toernooi. Ze waren wel onder de indruk van de grote zaal met maar liefste 44 tafels.

Een mooie ervaring voor beide. Resultaten werden nog niet verwacht maar zowel Ruben als Melvin wonnen wel een paar gamepjes echter geen wedstrijden. Helemaal niet erg. Ik was zeer tevreden. Beide lieten zien dat ze ook in wedstrijden technisch op de goede weg zijn. Melvin liet voor eerst zien dat hij, naast een geweldige forehand topspin ook een backhand kan spelen. Aan de aansluiting van beide slagen moet hij nog werken. Ook Ruben liet zien dat hij hard werkt aan zijn systeem (backhand contra/forehand topspin, ondersteund door een goede opslag). Om dit echt voor mekaar moet hij nog hard werken aan zijn voetenwerk. Kortom een leerzame en leuke dag!

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl