Update opening TTC Kluis

705

We hebben allemaal weer zin om te gaan tafeltennissen! Als bestuur hebben we de richtlijnen van NOC/NSF voor binnensport al bestudeerd en overgenomen. Nu is nog even wachten op de tafeltennis specifieke richtlijnen van de NTTB waar we ons aan moeten houden om veilig te sporten. Daarna moet nog goedkeuring door de gemeente Sittard-Geleen gegeven worden voor opening.

Naast dit protocol dat we uiteraard zo snel mogelijk met jullie delen willen we wel al melden dat we voor alle doelgroepen (jeugd, recreanten, senioren, 55+-ers) de Jos Meijshal willen gaan openstellen. Specifieke tijden en afspraken zullen we binnenkort communiceren.

De verwachting is (mocht alles volgens schema verlopen) dat we vanaf maandag 6 juli weer kunnen tafeltennissen. De logistiek eromheen zal misschien wat anders eruit zien dan jullie normaal gewend zijn, de sport is niet veranderd! (Behalve dan misschien dat het dubbelen nog niet toegestaan is).

We houden jullie op de hoogte.
Bestuur TTC Kluis

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl