Indeling afdeling najaarscompetitie 2020 jeugd/senioren

659

De indelingen van de najaarscompetitie 2020 voor de afdeling bij de jeugd en senioren zijn bekend, deze zal op zaterdag 12 september van start gaat. Het voorlopige programma volgt komende week in NAS. 

Indeling jeugd najaar 2020
Indeling jeugd duo najaar 2020
Indeling senioren najaar 2020
Indeling DUO senioren najaar 2020

Enkele opmerkingen:

Bij de senioren is exact volgens teamrating ingedeeld, waardoor heel wat teams lager zijn ingedeeld dan was aangevraagd. De 1e, 2e, 3e en 4e klasse speelt een halve competitie, gevolgd door play-offs of een degradatiepoule. De play-offs starten met de kwartfinales op 14 en 21 november (thuis en uitwedstrijd), waarna de winnaars naar de halve finales gaan op 28 november (1 wedstrijd) en de winnaars daarvan de finale spelen op 12 december (1 wedstrijd). De speelzalen van de halve finale en finale worden later bekendgemaakt. Het verplaatsen van deze wedstrijden is NIET mogelijk dus hou deze data zoveel als mogelijk vrij! Aanvangstijd van de halve finale en finale is standaard 15.00 uur.

De 5e klasse speelt een hele competitie.

De DUO-competitie senioren speelt ook hele competitie, deze start half september.

Bij de jeugd is er geen starterscompetitie. De 1e, 2e en 3e klasse spelen 3 tegen 3, de 4e en 5e klasse spelen in DUO-vorm. Overal wordt een hele competitie gespeeld, alleen in de 3e klasse (9 teams) wordt een halve competitie gespeeld, waarna op 12 december de nummers 1+2, 3+4, 5+6 en 7+8 nog tegenelkaar spelen. Deze uitslag telt gewoon mee voor de reguliere competitie.

Uiteraard hopen we dat de competitie probleemlooos kan worden uitgespeeld. Overigens is de herfstvakantie (17-24 oktober) zoveel mogelijk vrijgepland van wedstrijden. Landelijk is dan wel competitie en ook de jeugd komt op 1 zaterdag in actie.   

Veel succes en een spannend seizoen toegewenst!

Marc Lotz

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl