ALV: vrijdag 18 september 19.30u

489

Beste leden,

Alvast een vooraankondiging voor de Algemene Leden Vergadering. Deze zal gehouden worden in de Jos Meijshal op vrijdag 18 september vanaf 19.30u.

Naast de reguliere agendapunten rondom Algemeen Verslag en Financien, staan er dit jaar diverse interessante punten op de agenda over o.a. de vervanging van de verlichting in de zaal, vernieuwen schilderwerk, nieuwe competitieshirts en terugkoppeling van de leden enquete.

I.v.m. de te treffen corona-maatregelen zodat jullie veilig deze ALV kunnen bijhouden, willen we jullie vragen dit jaar om door te geven indien je aanwezig wil zijn zodat we een plekje voor je kunnen reserveren.

Houdt de datum alvast vrij in je agenda. Formele uitnodiging en vergaderstukken alsook een aanmeldformulier volgen nog.

Bestuur TTC Kluis

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl