Oproep Clubkampioenschappen

150

Beste leden,

Door corona is het jaar niet verlopen zoals het zou moeten. Tafeltennis evenementen hebben we moeten missen. We willen allemaal weer snel naar het normalen. Wat voor de leden van TTC Kluis altijd een leuk evenement was en waarbij de opkomst groots is, waren de clubkampioenschappen. Dat is ook één van de reden om het dit jaar alsnog op de kalender te zetten. De datum waarop dit zal plaatsvinden is zaterdag 11 september. Jong en oud komen die dag aan de tafel om uit te maken wie zich clubkampioen mag noemen bij de jeugd en senioren voor jaar 2021.

Om dit evenement mogelijk te maken hebben we hulp nodig. Iemand die de kar trekt en met ondersteuning van het bestuur dit evenement mogelijk maakt. Wat er dient te gebeuren is dit via een affiche in de zaal zichtbaar maken, verder moet er via de media kanalen dit evenement gepromoot worden. Op de dag zelf zal er een speelschema opgezet moeten worden, dit dient dan gevolgd te worden zodat de wedstrijden vlotjes gespeeld worden.
Wat duidelijk moet zijn is dat je die dag er niet alleen voor staat, zelf zal ik je meehelpen en verder zijn er nog genoeg leden die meehelpen. 

Hopelijk voelt zich iemand geroepen om dit op te pakken. Het bestuur kan namelijk niet alles, veel handjes maken het werk lichter.
Is er niemand die zich geroepen voelt dan zal het evenement niet door gaan. Heb je interesse laat het me weten, m.lotz@ziggo.nl / 06-11113358

Sportieve groet,

Marc Lotz

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl