Uitnodiging tot inschrijving NK-B/C/D/E (senioren) 11&12 september 2021 Schiedam

148

Beste seniorleden,

Onderstaand bericht heb ik via de mail ontvangen. Zou je interesse hebben kun je je opgeven via onderstaande link.       

Graag verwijs ik naar bijgaande uitnodiging tot inschrijving voor de Nederlandse Kampioenschappen voor spelers en speelsters met een senioren B-, C-, D- en E-licentie, dat gespeeld zal worden op zaterdag 11 september en zondag 12 september 2021 in de Margriethal te Schiedam. Inschrijven kan via het tevens bijgevoegde inschrijfformulier tot uiterlijk 14 augustus via nk-bcde@nttb-west.nl of individueel via nttb.toernooi.nl (betalen via Ideal) via de volgende links:

NK-BCDE: Heren D en E (zaterdag 11 september)
https://nttb.toernooi.nl/tournament/be583a91-c7e4-4eb0-be41-d03cf76f6823

NK-BCDE: Heren B en C en alle Dames (zondag 12 september)
https://nttb.toernooi.nl/tournament/DC7417BE-E51A-4B0C-BE8A-1E9DB25EA4CF


Corona

De ontwikkelingen op het gebied van Corona lijken op dit moment de goede kant op te gaan. Toch willen we je erop wijzen dat tijdens dit toernooi mogelijk de richtlijnen uit het protocol van de NTTB en van de Margriethal in Schiedam moeten worden aangehouden. Het maximum aantal spelers en toeschouwers per dag kan worden verlaagd en er kunnen andere aanpassingen aan het toernooi worden aangebracht, ook op basis van richtlijnen van de gemeente Schiedam. Over alle van toepassing zijnde maatregelen worden de deelnemers uiterlijk 30 augustus geïnformeerd. Op https://www.nttb.nl/coronadossier/ vindt u het Corona-dossier van de NTTB met daarin de laatste ontwikkelingen.

Indien in een later stadium blijkt dat het toernooi toch geen doorgang kan vinden, wordt het inschrijfgeld terugbetaald.

Met vriendelijke groet,

Marc Lotz

 

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl