Clubkampioenschappen 2021!

525

Beste leden!

Eindelijk kunnen we het weer organiseren..De Clubkampioenschappen!!
Deze vinden plaats op Zaterdag 11 september.

Om 14.00u zal de jeugd van start gaan volgens het vertrouwde systeem.

Voor de senioren wordt het in een iets ander jasje gestoken…Zij spelen van 12u tot 18u middels een Zwitsers speelsysteem. Dit wil zeggen dat iedereen evenveel rondes speelt. (aantal wordt nader bepaald) vervolgens volgt een finale voor de 2 spelers met de meest verkregen punten. Punten verkrijg je door een wedstrijd te winnen. Je speelt tegen tegenstanders met een gelijkwaardige aantal punten. Deze punten verkrijg je dus tijdens het toernooi. Je speelt nooit 2 maal tegen dezelfde persoon. Waarschijnlijk met uitzondering van de finale.

Dit gaat weer een gezellig kampioenschap worden zoals altijd, geef je dus snel op via onderstaand formulier!

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl