Dinsdagavond Training

208

Beste leden,

Wat is het leuk om te zien dat de dinsdagavond ook in de zomer een goed bezochte avond is om te trainen. Wij zouden het natuurlijk leuk vinden als dit ook na de zomer zo kan blijven!

Betreffende de komende 2 dinsdagavond trainingen zal Bibi de bar verzorgen en blijft de bar dus tot uiterlijk 10 uur open. Wil je langer blijven is dat mogelijk maar zorg er dan zelf voor dat je de bar en de zaal kan sluiten.

Na de zomervakantie zouden wij graag nog een aantal vrijwilligers hebben die op dinsdagavond de bar willen verzorgen. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers zal je dan ongeveer 1 keer per maand de bar doen. Als je je hiervoor wil aanmelden mag je een bericht sturen naar bibi@ttckluis.nl zodat wij een indeling kunnen gaan maken. 

Wij hopen dat de opkomst groot blijft en we er altijd een leuke en gezellige dinsdagavond van kunnen maken met een drankje!

Namens het barbeheer

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl