Najaarscompetitie informatie

214

Beste competitiespelers,

We staan op punt dat er binnenkort weer gestart gaat worden met de najaarscompetitie. Hopelijk lukt het ons nu wel om de competitie uit te spelen, helaas is dat de afgelopen periode twee keer niet gelukt.

Voor de najaarscompetitie hebben we 9 teams aangemeld bij de NTTB:
– jeugd: 4 teams
– senioren: 4 teams op zaterdag en 1 team voor door de week.

Bij de jeugd starten we dus met 4 teams, in vergelijking met het najaar 2020 één team minder. Bij team 1 van de jeugd verwelkomen we Marit Goessens, zij is lid van TTV Elsloo ’72 en komt ons bij competitie spelen.

Bij de senioren is ons 1e team weggevallen. Afgelopen jaren speelden Azad Gamzajev, Andy Snijders en Michel Sijstermans op het 1e team. Deze spelers hebben aangegeven dat ze niet meer elk weekend willen spelen, hierdoor zijn we nadenken over een oplossing. Je wilt de spelers niet kwijt en toch willen ze competitie spelen, hierdoor zijn we bij onze buren TTV Sittard gaan navragen of er interesse was in een samenwerking van spelers voor het 1e team. TTV Sittard had wel interesse en daarom is er besloten om een samenwerking aan te gaan. Andy en Michel spelen in de najaarscompetitie voor TTV Sittard en in het voorjaar is de omgekeerd dan spelen 3 spelers van TTV Sittard onder de vlag TTC Kluis, deze wedstrijden in het voorjaar worden dan ook in de Jos Meijshal gespeeld. Door het wegvallen het 1e team zijn alle teams een plek opgeschoven.

Azad Gamzajev blijft bij Kluis en gaat op het 1e team van Kluis spelen, hij gaat Leon Houben vervangen die aangegeven heeft geen competitie meer te willen spelen.
Voor de rest van de senioren teams zijn geen wisselingen, gelukkig lopen wij als vereniging niet mee in de trend dat er minder interesse is in het spelen van de competitie.

De start van de competitie begint voor de meeste teams op zaterdag 18 september.
De jeugd start om 12:00 uur meestal met 4 teams gelijk terwijl de senioren nog steeds 16:30 uur als aanvangstijd hebben.

Wij nodigen iedereen uit om je clubgenoten te steunen als supporter. Het is ons inziens belangrijk dat wij als Kluizenaars mekaar ontmoeten en steunen.

Marc Lotz

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl