Najaarsactiviteiten!

149

Hallo lieve en leuke, jonge en oude leden van Kluis!

Wij willen jullie even attenderen op weer twee leuke activiteiten op onze mooie club waardoor je je kunnen opgeven.

Op 14 november spelen we het Friends & Family toernooi in onze sporthal. Maak een koppel met je tante, kleinkind, vader, buurvrouw, opa, neefje of oppas en ga samen de strijd aan! Het koppel moeten bestaan uit een combinatie tussen <18 en >18. Er is geen inschrijfgeld voor dit toernooi, maar neem je wel wat mee voor onze American Picknick? Opgeven kan tot 11 november via onderstaand formulier of op het bord in de kantine. 

Daarnaast gaan we op 12 december met z’n allen bowlen. Het maakt niet uit of je beginnend jeugdspeler, competitiespeler of recreant bent. Iedereen is welkom! Er wordt gezorgd voor een drankje en een hapje tijdens het bowlen. Eigen bijdrage hiervoor is €5,-. Ook hiervoor is het mogelijk je op te geven via onderstaand formulier of op het bord in de kantine, dit kan tot 4 december.

Wij hebben er zin in, jij ook?

Geef je dan snel op!!

TTC Kluis

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl