Nieuwe look speelzaal

182

Beste leden,

Nog 1 dag verwijderd van 2022…

Een nieuw jaar in het verschiet, waarin we elkaar hopelijk meer kunnen ontmoeten dan afgelopen jaar. Sommige leden hebben echter niet stilgezeten, zij melden zich vrijwillig aan om de handen mee uit de mouwen te steken, waarvoor uiteraard heel veel dank! Op 7 december werd een begin gemaakt aan de renovatie van onze hal.

   
Er is tot nu toe keihard gewerkt door o.a Jan v. A., Frans, Piet D., Mart, Martien, Philip, John B, Marc, Bert, Wim, Jan Cl., Anco en Ton…

     
De wanden van de zaal zijn, door de mannen van schildersbedrijf Roy Ceulemans, voorzien van een nieuwe kleur en een aantal van de nieuwe led armaturen aan het plafond zijn geplaatst. Dit laatste zal nog even wat tijd in beslag nemen. Voor nu ziet het er naar uit dat de metamorfose midden januari afgerond kan worden.

Wij wensen iedereen een goed uiteinde en een mooi begin van 2022 in goede gezondheid!

Hopend iedereen snel weer te kunnen verwelkomen,

namens het bestuur TTC Kluis

 

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl