Prijsuitreiking Koningsdag

69

211 balletjes!

Onder de uitdagende titel ‘Volksoploop in Raadhuisstraat Geleen’ hebben jullie van ons bestuurslid Mariska al begrepen, dat de presentatie van onze club op Koningsdag geen gebrek aan belangstelling had. Een succes dus. Veel bezoekers, groot en klein, hebben zich bij die gelegenheid ook gewaagd aan een schatting van het aantal tafeltennisballetjes in een grote, glazen kom die daar stond opgesteld. Als onderdeel van de presentatie van die dag was het dan ook zeker geslaagd.


Na afloop bij het vaststellen van de winnaar was het zaak om goed op te letten of het juiste aantal er tussen zat. Na telling en hertelling rolde er een verrassende uitslag uit de bus (of eigenlijk: uit de kom). Twee deelnemers, Thomas (onze Thomas) en Amber, hadden het aantal balletjes exact geraden. Het waren er 211. Dus twee eerste prijzen! Maar er waren ook nog vier deelnemers, die er maar één naast zaten. Dat waren Raffi (212) en Artur, Joris en Timo (alle drie 210).


Maar hoe moest dat nu met de eerste prijs: de mini tafeltennistafel met netje en batjes (uiteraard ook mini)? Daar was er immers maar één van. We hadden ons al in allerlei bochten gewrongen om een manier te vinden hoe daar uit te komen, toen een bestuurslid zich meldde met de opmerking: misschien heb nog wel zo’n tafel. En ja hoor, hij had er nog één (wist hij natuurlijk al lang). Naast de tafeltennistafeltjes had het bestuur voor alle zes goede en bijna goede schatters een rugtasje (met inhoud) van onze sponsor Clou-bath-findings ter beschikking gesteld. Bij de prijsuitreiking  op donderdagavond 2 juni waren Amber en Timo niet gekomen. Had ons bestuurslid zich voor niets uitgesloofd om een tweede tafeltje te vinden! Maar misschien melden Amber en Timo zich later nog.

Dit was de afsluiting van een geslaagde actie. Naar verluidt heeft het een aantal (potentiële) nieuwe, enthousiaste leden opgeleverd. En daar doen we het voor!

4 juni 2022

Jan van Adrichem.

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl