Nieuwsbrief juni 2022

110

Hoi Kluizenaars,

De zomervakanties gaan bijna beginnen en we laten de Corona-epidemie (hopelijk) een beetje achter ons. Over de vorig jaar opgeknapte kantine en sporthal krijgen we veel complimenten. Onze Kluisklussers zijn de afgelopen weken, mede n.a.v. de lekkage door de storm op 20 mei jl., nog druk geweest met het schoonvegen van het dak en het plaatsen van het hek langs de kant van de rijksweg. Hopelijk weerhoudt dit creatieve graffiti-spuiters ervan om hun ‘hobby’ in de toekomst op ons gebouw te beoefenen.

Prijsvraag Koningsdag

Een vijftal prijswinnaars hebben de afgelopen weken hun prijs, n.a.v. het (bijna) geraden aantal balletjes in de schaal, opgehaald. Zie het artikel hierover en de foto’s op onze website.

N.a.v. onze presentatie in het centrum van Geleen, op 27 april, hebben zich enkele nieuwe leden gemeld.

Gestopt

Ons oudste lid,  Piet Schmitz, inmiddels 93 jaar, is onlangs, om gezondheidsredenen gestopt met tafeltennissen. Hij was 16 jaar lid en kwam twee keer per week op de club. Daarnaast trainde hij nog in Elsloo. We wensen Piet het allerbeste toe.

Kampioen

In de duocompetitie is ons eerste team kampioen geworden. Proficiat met jullie kampioenschap Wouter van Elmpt, Job Hoedemakers, John Cruijsberg, Rudy van der Blom en Frank Hoedemakers.

Wandeldag

De jaarlijkse Wandeldag gaat (voorlopig) niet door omdat vrijwel alle grote sponsoren, waaronder de Biesenhof, zich hebben teruggetrokken.
Mede in dit kader zoeken wij nog een zgn. ‘Kartrekker’ voor de Grote Clubactie (in het najaar) en ondersteunende leden voor onze Sponsorcommissie o.l.v. John Cruijsberg. 
In het najaar willen we hierover nog met jullie gaan overleggen. We hebben immers acties nodig om onze financiële huishouding (zeker met de enorm gestegen energieprijzen) rond te krijgen.

Dag van de Wijk, 26 juni

Op deze zondagmiddag verzorgen wij, o.l.v. Job Hoedemakers, nog een presentatie van onze club bij het Winkelcentrum Geleen-Zuid. Heb je zin en tijd om een paar uurtjes te komen helpen, meld je dan bij Job.

Zomersluiting

Van 18 juli tot en met 15 augustus is de accommodatie gesloten en wordt er geen training gegeven. Alleen de recreanten blijven op woensdagmorgen en vrijdagmiddag doorspelen, want die hebben toch geen tijd om op vakantie te gaan ……..  ze moeten blijven doortrainen en bewegen!
De eerste clubavond is dan weer op dinsdagavond 16 augustus.

Kluisdag, zaterdag 16 juli

Op deze zaterdagmiddag en -avond houden we dan onze jaarlijkse Kluisdag voor alle leden (en hun geliefden) en sponsoren, eindigend met de Barbecue. 
Het programma voor die dag is als volgt:
– van 14.00 – 16.00 uur zijn wij welkom in het attractieve Fortunamuseum in het Fortunastadion.
In dit nieuwe en interactieve museum wordt de fascinerende geschiedenis van Nederlands oudste professionele voetbalclub uitvoerig uit de doeken gedaan. Een echte aanrader.
Het museum, boven de hoofdingang gelegen, wordt speciaal voor ons geopend, en is dan dus gratis te bezoeken.
– om 17.30 uur opent wethouder Andries Houtakkers, i.a.v. de pers en sponsoren, onze ‘nieuwe’ sporthal. Op verschillende tafels zullen onze leden, jeugd/recreanten en ervaren spelers, dan hun tafeltennisvaardigheden kunnen demonstreren.
– vanaf ongeveer 18.30 uur sluiten we de dag dan af met onze jaarlijkse Barbecue.   
Voor de barbecue is bijdrage voor volwassenen € 12.50, en voor kinderen € 7.50 p.p.
Opgeven kan via de volgende link, opgave BBQ zaterdag 16 juli, dit is mogelijk woensdag 6 juli.

GEZOCHT 2 of 3 ‘BARBECUERS’

We zoeken voor die avond een twee- of drietal leden die achter de barbecue willen gaan staan om het vlees aan te braden. 
Graag opgeven voor 26 juni bij het bestuur
Anders kan de barbecue niet doorgaan en moeten we alternatieven gaan zoeken.

Tot 16 juli, en blijf gezond allemaal.

JAMM (Jos, Arold, Marc en Mariska)

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl