Rabo ClubSupport 2022

74

Beste leden,

Ook dit jaar doet TTC Kluis weer mee aan de Rabo ClubSupport. Voor onze vereniging is deze campagne een belangrijke bron van inkomsten. Ben jij lid van de Rabobank Zuid-Limburg West? Dan kun je van 5 september t/m 27 september je stem uitbrengen en daarmee TTC Kluis financieel steunen.

Hoe kun je stemmen?
Om te mogen stemmen dien je lid te zijn van de Rabobank. Door in te loggen in de Rabobank app of op de website van Rabobank en via ‘zelf regelen’ en vervolgens ‘mijn lidmaatschap’ kun je klikken op ‘Rabo Clubsupport.’ Als lid van de Rabobank mag je vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging of stichting.

Alvast bedankt voor jullie stem en steun!

Met sportieve groet,

Het bestuur

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl