Trainingen Najaar 2018

388

Beste spelers en ouders,

Na hopelijke fijne maar zeker warme vakantie starten a.s. maandag 20 augustus, zo langzamerhand, de tafeltennistrainingen weer. Vooralsnog alleen op de maandag-, dinsdag-,  vrijdagavond (op uitnodiging) en zaterdagmorgen.

Dit komt omdat we er voor de donderdag-, en waarschijnlijk, de woensdagavond nog niet helemaal uit zijn. Er vinden gesprekken plaats met diversen verenigingen in de buurt over samenwerking. Met de TTV Quick uit Schimmert zijn de gespreken het verst gevorderd. Waarschijnlijk starten we met hun een gezamenlijke training op de woensdagavond. Zodra de plannen echt concreet zijn worden jullie, zo snel mogelijk hierover geïnformeerd.

We starten maandag en zaterdag even met dezelfde trainingsgroepen als in mei/ juni (zie de website: trainingstijden).
– Aanstaande maandag onder leiding van John en Azad.
– De dinsdagtrainingen (o.l.v. Anco) waren al gestart op 7 augustus.
– Zaterdagmorgen wordt getraind o.l.v. Lize-Lotte.

Over de individuele trainingen worden jullie persoonlijk geïnformeerd door Bettina!

Vriendelijke groeten,
Namen de trainerswerkgroep – Anco Balfoort.

Deel.

Reageren is niet mogelijk

Powered by www.ttckluis.nl